Sportpodotherapeuten

MIJLPAAL. De Nederlandse Vereniging van Sportpodotherapeuten is verheugd aan te kunnen kondigen dat het eerste certificeringstraject voor de Sportpodotherapeuten  een feit is. Op de pagina's Sportpodotherapeuten van deze website vindt u de informatie over de mogelijkheid tot certificering. Mocht u vragen hebben over de certificering dan kunt u terecht bij het bureau van de SCAS . Telefoon: 030-2252290 of 06-22238819.

Mededeling vanuit de NVvSP:
Accreditatiepunten voor congres VSG ( Vereniging voor SportGeneeskunde). 
Donderdag 1 en vrijdag 2 december 2011 vindt het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres van de VSG met de titel sport, bewegen & gezondheid plaats. De NVvSP ( Nederlandse Vereniging voor Sportpodotherapeuten) heeft bij het SCAS College van Deskundigen Sportpodotherapeuten accreditatie aangevraagd voor dit congres t.b.v. het SCAS certificerinsgtraject van de sportpodotherapeuten. Zodra bekend is hoeveel accreditatiepunten aan het congres worden toegekend wordt u daarvan op de hoogte gebracht via de SCAS website.

De NVvSP heeft tot doel het ontwikkelen van de sportpodotherapie in de ruimste zin des woords, het bevorderen en het bewaken Wat doet de sportpodotherapeut ?
Klik hier voor meer informatie.

De Nvvsp heeft haar website gepubliceerd: www.nvvsp.nl

Contactgegevens Nvvsp :
algemeen:      info@nvvsp.nl